aboutus

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD
1 2
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Sanitaire Shihe
Aantal werknemers: 5~10
Jaarlijkse omzet: 2000000-500000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de famousInternationalhandel van Shanghai, Ltd dat als ZMKJ wordt bedoeld is een uitvoerige handelsmaatschappij; Wij hebben in een aantal industriële projecten, met inbegrip van hardware sanitaire waren, halfgeleiders, optische spaanders, elektronische producten, en geavanceerd materiaal geïnvesteerd. De hardware sanitaire tapkraan wordt momenteel gemaakt door ons eigen Sanitair de Warenco. van fabriekswenzhou Shihe, Ltd. OEM ShiHe wordt gevestigd sinds 2007, vanaf 2019 om in de uitvoerzaken in dienst te nemen. De fabriek behandelt een gebied van ongeveer 2.000 vierkante meters, en de verwerkingscapaciteit strekt zich van de ruwe verwerking van hardware uit aan de assemblage van geëindigd - producten.
De belangrijkste productie en de verwerking van enige koud watertapkraan, worden de producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, zijn Europa en ander hoofdmateriaal van countries.the messing, zinklegering en roestvrij staal.

Wij hangen altijd de principes van „kwaliteit, prijs, efficiency, en krediet aan“, dwing strikt de kwaliteitsnormen van elk product af, bereik wederzijds voordelige prijzen, en los efficiënt klantenproblemen en leveringsefficiency op, om een geweten te bereiken dat nooit geloof verliest.

 


Na jaren van ontwikkeling, hebben onze uitstekende producten en diensten het vertrouwen van binnenlandse klanten gewonnen. Probeer klaar te zijn om meer kansen en uitdagingen voor de uitvoer te ontmoeten, en verheug me op het groeien samen met meer partners.

 

China SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

Behoort BEROEMD de HANDELSco. van SHANGHAI, Ltd tot Co. van de de Warenhardware van WENZHOU SHIHE Sanitair, Ltd; wie professionele sanitaire manufactory met superieure technologie en rijken die ervaring meer dan 10 jaar in China veroorzaken is. ZMSH is gespecialiseerd in Keukentapkranen, Bassintapkranen en andere sanitaire producten. Door ononderbroken onderzoek en ontwikkeling, is OUBAO bij het front van de technologie en ontwerptendens van Keukentapkranen geweest. Onze producten worden specifiek ontworpen voor het water en de milieuvoorwaarden in elke markt die wij gesteld ben=. Wij hebben Ce, CUPC, NEF, LOW-LEAD certificatie de waarvan producten aan internationale kwaliteitsnormen en niet-toxische materialen van het gebruiks de lage lood in waterpijp voldoen om uw het gezonde drinken te beschermen. OUBAO lanceert nieuwe producten elk half kwart volgens de huidige markttendens en eist om onze klanten te helpen voordeel in markt nemen. ZMSH-de Tapkraan hangt het onderzoek en ontwikkelingsconcept het besteden van aandacht aan huishoudenwater, die familiegezondheid beschermen voor productopdracht aan, die innovatief ontwerp combineren met praktische prestaties om concurrerende sanitaire producten voor globale klanten te maken. Wij zijn hier voor uw komst!

Dienst

Onze producten hebben een 3-5 jaargarantie, en als er om het even welke kwaliteitsproblemen tijdens dit keer zijn, kunnen wij hen kostenloos vervangen.
Als het gekochte punt van de orde verschillend is, zullen wij uw verlies dragen.
Als u om het even welke vragen over het product hebt, zullen wij aan u onmiddellijk antwoorden.

 

Q. hoeveel waarborg van de jarenkwaliteit voor uw tapkranen?

wij verstrekken 3-5years kwaliteitswaarborg voor messingstapkraan en jaar 1-2 kwaliteitswaarborg voor zinktapkraan vanaf verschillend niveau quality.if om het even welk

gebrekkig wordt bevestigd om door ons worden veroorzaakt, zijn wij bereid om vrije vervangstukken en de vrachtkosten aan te bieden

 

Q.Can drukt uw fabriek ons embleem/merk op het product?

Onze fabriek kan laser het embleem van de klant op het product met de toestemming van klanten drukken. De klanten moeten ons verstrekken

een de autorisatiebrief van het embleemgebruik om ons toe te staan om het embleem van de klant op de producten te drukken.

 

Q. heeft uw fabriek het ontwerp en ontwikkelingsmogelijkheden, hebben wij de aangepaste producten nodig?

Het personeel in onze R&D-afdeling is goed ervaren in de tapkraanindustrie, met meer dan 10 jaar ervarings. Wij kunnen maken

aangepaste producten vooral voor u; gelieve te contacteren vriendelijk voor nadere informatie ons.

 

Q. Hoe is uw fabriek productievermogen?

Wij hebben met overvloed van uitstekende leveranciers gewerkt, kunnen wij producten aan30000 eenheden per maand omhoog vervaardigen.

 

 

Ons Team

China SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens